Da vi først afleverede autocamperen kneb det lige pludselig med at finde tiden om aftenen til at redigere og uploade billeder, så der er en del huller. Men nu er jeg endelig gået i gang med den endelige oprydning, redigering og udvælgelse. Selv om siden her primært blev lavet, så familie og interesserede venner kunne følge med i vores tur, så er den også et minde for os – så selv om der ikke er så mange, der læser mad, giver det mening at afslutte rejsen på hjemmesiden også.

Vi bliver også fra tid til anden spurgt til råds, og så er det rart at have siden her at kunne henvise til – og til at hjælpe vores hukommelse på vej.

Det første af de manglende billedsæt er vejen fra Monument Valley (hvor vi boede samme sted som Fords filmhold, da han filmede The Stagecoach og The Searchers) og ned til Flagstaff, Arizona. Vi boede i Flagstaff, selvom vi gerne ville besøge Sedona – det blev så til et endags besøg, hvor vi kørte off road i en Pink Jeep med en tidligere skolelærer ved rettet og badede i den lokale flod ved Slide Rock. Det her er ikke fortsættelsen af turen, men et billedhul, der opstod i midten.

nu er problemet bare, at jeg dårligt husker, hvordan mit WordPress-tema fungerer…

Hele skovområdet er high desert og knastørt - der var sirener til brandvarsel i hele Sedona-dalen, så man kunne tage benene på nakken og køre op og ud, hvis der opstod brand. Grill var strengt forbudt.

Hele skovområdet er high desert og knastørt – der var sirener til brandvarsel i hele Sedona-dalen, så man kunne tage benene på nakken og køre op og ud, hvis der opstod brand. Grill var strengt forbudt.