Det er et år siden og godt nok sidder jeg og sveder med en god øl, men det er alligevel ikke helt det samme at prøve at samle tankerne og skrive fortsættelsen til vores rejseblog – de manglende kapitler.

Men vi kørte fra luksushotellet The W i San Francisco ad Highway 1 til Los Angeles med stop i Monterrey og San Simeon undervejs. I LA skulle vi bo på et mere ordinært hotel i Ramada-kæden i West Hollywood – men hotellet havde swimming pool, overdækket parkering, fin beliggenhed og en 24-timer restaurant som nabo. Vores første måltid i LA foregik der i et let regnvejr, som personalet tydeligvis var ganske uvante med – nogle borde fik parasoller mens andre bare lod som ingenting. Ved nabobordet sad en mand i 50’erne med sin date i 20’erne og snakkede og snakkede, Mest om sig selv. Da han hørte os tale dansk skulle han selvfølgelig lige vide, hvor vi var fra. Da han hørte det, sagde han: “Denmark? I just had a meeting with Michael Solomon earlier today.” Velkommen til hollywood.

Planerne var alt det sædvanlige. Universal Studios, Hollywood, Rodeo Drive og Venice Beach. Vi endte med at besøge Universal Studios to gange (en gang i selve parken og en aften i City Walk ved siden af, fordi jeg ville se Pacific Rim i deres IMAX-biograf), og jeg blev ekspert i at svinge vores SUV gennem Los Angeles traffik. Taget i betragtning at jeg ikke engang kan lide at køre i København, synes jeg egentlig, at det var ganske imponerende. Men jeg var glad for TomToms Lane Assist.