Eller Roadtrip part deux – nu med 100% mere Florida.

Sidst bloggen her var aktiv, brugte familien 41 dage på at køre gennem 9 stater. Nu er vi i USA igen. Vi havde ikke regnet med at få råd/mulighed for endnu et længere ferieeventyr før jeg atter havde optjent 5 ugers orlov. Men først snakkede vi om, at vi gerne ville til Florida, så blev vi enige om, at vi skulle have god tid, da vi havde lovet ungerne en tur i Walt Disney World – og det gøres ikke bare på et par dage – så planlagde vi og fandt ud af, at med den tid WDW tog, så ville der ikke være tid til så meget andet.

Men billige billetter, en god opsparing og en flink chef, der lod mig tage en ekstra uges sommerferie, gjorde det muligt. Så nu er vi her i Florida. Og hvor vi før brugte 41 dage på 9 stater, så bruger vi denne gang 31 på en. Men WDW er jo nærmest en stat i staten. Denne ferie regner vi så med byder på mindre kørsel og mere afslapning – der står også kun en nationalpark på programmet denne gang.