Dagen efter 4. juli-festivitasen var det tid til at give Hannah hendes fødselsdagsgave. Vi havde foræret hende et delfinmøde – for to år siden, da vi var i Seaworld i San Diego, var hun nemlig ikke gammel nok.

Valget var faldet på Miami Sequarium. Som akvarium lod det SeaWorld meget tilbage at ønskle, men det var relativt nemt at komme til fra hotellet med den fremragende, gratis og pålidelige Metromover, der havde station lige over for vores hotel, og den billige men aldeles upålidelige Busrute B – lad være med at tage bussen, hvis du har en aftale i miami. De overholder ikke køreplanen og når de er fyldte, så blæser de lige forbi.

Men hvad selve dyreparken manglede fik vi igen i delfinmødet. Her fik man mere tid og flere delfiner til en lavere pris. Hannah var lykkelig og Laura kun lidt misundelig.

Dagen efter tog vi en hop on-hop off bus, vandrede i Little Havana, fik en turistmojito til turistpris og tog så til Miami Beach, hvor vi gik lidt rundt, shoppede lidt og sluttede med at bade i Atlanterhavet for første gang på turen. Dejlige bølger, men den eneste rigtige forskel på vand og luft var, at vandet var omkring 32% mer fugtigt,