Cody var sidste stop inden Yellowstone. Dagen før i Sheridan havde en større søskendeflok i poolen fortalt os, at hvis vi skulle til Cody, så skulle vi til Night Rodeo. Ikke noget vi just havde et forhold til, men der gik en gratis shuttle bus, billetterne var billige og Cody er en rigtig western-by, så hvorfor ikke?

Det var en ubetinget succes. Laura, der ellers ikke er til heste, synes det var spændende. Hannah elskede rodeoklovnene og var i det hele taget helt solgt. For os andre, var det en ny oplevelse. Vi fandt ud af, t deltagerne ikke fik løn, men deltog aften efter aften for at vinde præmiepenge – alle andre gik tomhændede derfra. Derfor var der da også flere deltagende familier. F.eks. et ægtepar, hvor han fangede tyrekalve med lasso, hun red barrell run og begge deltog i team roping.

Mest dramatisk var bull riding, der da også var til sidst. Men også hurtigt og uforløst. Mange kunne ikke klare de otte sekunder, der skulle til, før tiden galt, og så var det jo nogle meget kortvarige optrin for os – det blev en kende for dramatisk, da en af dem ikke rejste sig igen. Men efter lang tid med tilbageholdt åndedræt, kunne hele stadium ånde lettet op, da vi fik at vide, at han kunne bevæge sig og tale, men på en 10-skala karakteriserede sin smerte som fem. Det er et farligt erhverv.

Undskyld billedernes rækkefølge, men det gik stærkt med at uploade.