Vi gjorde ophold i Sheridan på vejen til Cody og Yellowstone udelukkende for ikke at køre for langt. På vejen derfra kiggede vi i en af de få fysiske bøger vi har med, optegnelsen over scenic routes, som Jeg har lånt af min gode ven Casper. Den tjekker vi inden hver afgang – er der en route som helt eller delvist passer ind i vejen til vores næste destination, så tager vi den.

Dette var første gang. Ruten gennem Big Horn Mountains inkluderede et pas i knap 10.000 fods højde og adskillige hårnålesving og fald på omkring 10 grader på nedturen. Heldigvis var RV’ens tow/haul-knap skabt til bjergkørsel og selvom det var første gang i bjerge for mig (og så i en 8 meter lang tung satan med et hus på ryggen), så var det ikke et problem – men interessant at køre ned af et bjerg, hvor der var lastbilsnødspor med sandbremser og steder, hvor man kunne køre ind og køle sine bremser.

Men med førnævnte automatgearsfeature  brugte vi faktisk stort set ikke bremserne. Den holdt farten og gearede op i stedet – men bjergkørsel æder benzin og en fuld tank koster omkring $150. Av.