Morgenudsigten fra vores vindue i autocamperen i Rocky Mountains.

Morgenudsigten fra vores vindue i autocamperen i Rocky Mountains.

Den ultimative tyveriforsikring (altså udover tyverialarmen, kameraerne, det at vi bor i midterrækkehus og naboerne, der passer huset): Vi har taget stort set alt vores værdifulde elektronik med os.

  • 3 iPads
  • 4 iPhones
  • 1 HP Folio 13 Ultrabook
  • 2 Nintendo DS
  • 1 500 GB harddisk med WiFi
  • 1 Canon Ixus
  • 1 Pentax vandtæt kamera
  • 1 Canon EOS 700D + ekstra objektiver
  • 3 Kindler
  • 1 TomTom Go Live 1000

Lad os bare sige, at opladerne har en taske for sig.

Heldigvis har vores RV generator – uheldigvis larmer den, så man ikke rigtig gider være der, når de kører og tingene oplader.

Det er også lykkes os at få de tre iPhones, vi bruger, online uden at betale for roaming – taget i betragtning, at vi har givet AT&T $150 for fornøjelsen, så skulle man tro, at det ville være nemmere. Men vi skulle nærmest aflede deres opmærksomhed, mens vi listede pengene ind på deres konto. De ville ikke rigtig have os som kunder…
Jeg kunne godt forestille mig at lave en lille guide til processen senere – det er nyttig viden.

Planen var så, at blogge lidt og uploade nogen af de mange billeder jeg får taget med mit nye kamera. Men AT&T har fjernet muligheden for at dele internet via telefonen – og vi befinder os også ofte helt væk fra mobildækning. Lige nu er vi på en KOA campingplads med ”free Wi-Fi”. Den er mega-spotty og stort set uden upload… og jeg vil hellere tage nye billeder, af det jeg ser, end jeg vil sidde her og kæmpe for at få de gamle op. Så måske er der først billeder på bloggen, når vi når næste hotel – Cosmopolitan i Las Vegas 1. Juli.

Men her er pænt.