Nedenfor står ordene fra sidst. Ikke meget har forandret sig, andet end at Hannah nu er 10, Laura 14, og Hans er jobsøgende journalist. Eller det vil sige med en planlagt ferie og en god fritstillingsordning først og fremmest en ferierende exIT-journalist. Bloggen er stadig et personligt fotoprojekt som skal erstatte postkort til familie og venner – ambitionsniveauet vil givet svinge alt efter hvor meget tid, der er til rådighed.

Endnu engang har vi overladt hus og kat til hussittere, mens vi drager afsted.  Kig endelig med, hvis du kan lide ordene og billederne, hvis du søger inspiration til din egen ferie, eller hvis du bare kom tilfældigt forbi.

 

Da bloggen har været inaktiv siden vores første USA-tur, har jeg ladet den oprindelige forklaring stå nedenfor:

(Fra 7. juni 2013) Vi er en familie på fire – det vil sige, spørger man pigerne, så er vi fem, men Scatcat måtte blive tilbage og passe på farmor – der drager seks uger til USA.
21 dage i autocamper og resten i en lille SUV. Vi starter i denver og tager den med ro fra nationalpark til nationalpark for til sidst at smide vores RV i Las Vegas og tjekke ind i en suite. Derfra går turen i SUV til Monterrey, hvor vi fejrer 4th of July og så videre rundt i Californien. Efter i alt 41 dage flyver vi hjem fra LA.

Familien er:
Hans – IT-journalist.
Gitte – Folkeskolelærer.
Hannah – 8-årig krudtugle.
Laura – 12 år og vild med One Direction.

Laura ville gerne selv blogge, og med den familie var det selvfølgelig noget, vi kun kunne støtte op om. Indsigt i blog-værktøjer og masser af skrivetræning (også som kompensatition for de tre ugers skole, hun går glip af). Så hun har sin egen Tumblr på laurasrejse.tumblr.com.

Bloggen her er bare en personlig side og erstatning for alle de postkort, vi alligevel aldrig får skrevet – men selv om du ikke kender os, er du selvfølgelig velkommen til at læse med. Hvem ved, måske munder det hele ud i nogle gode tips. Det er i hvert tilfælde allerede planen, at Politikens læsere kommer til at høre om gode tips til de bedste værelser i Vegas og alle de online-planlægningsværktøjer, vi har brugt.