Ikke så mange ord – måske senere. Vi kørte fra Yellowstone gennem Tetons National Park, hvor de smukke bjerge gjorde de mange vejarbejdekøer til at holde ud. Vi stoppede ved Jackson Hole på en so-so plads, hvor vi til gengæld spiste burgere på en fantastisk bar, damen i receptionen anbefalede.

Derfra gik turen til Craters of the Moon i Idaho, hvor Nasa trænede astronauter, fordi vulkanerne havde efterladt et næsten goldt månelandskab. Flot, men man kørte lidt for meget på skinner gennem parken, der havde for mange “Please stay on track”-skilte. Så droppede vi opholdet i Salt Lake City for at få mere tid i MOAB ved Arches National Park. Fordi vi kørte et langt træk og Gitte skulle printe og underskrive nogle arbejdspapirer, tjekkede vi ind på en Hampton Inn, hvor vi vidste der ville være godt internet og et åbent Business Center. Der var også en opvarmet udendørs pool, så til specielt Hannahs helt store glæde badede vi klokken 21 i mørke.

Og så var der varme senge – det trængte vi til.

Næste morgen kørte vi direkte gennem Salt Lake City og stoppede først, da bjergene blev helt røde i MOAB.