Og vi var endda lige blevet så gode…

1-tom MOAB 326

Sidste dag i vores RV byder på Route 66 fra Flagstaff til Kingman og så et smut nordvest for at ramme Vegas – sidste nat bliver på endnu en KOA campingplds, hvor de har forsikret os, at poolen først lukker klokken 22. Vi har nemlig gået langs Grand Canyon i 37 graders varme og kørt i en kæmpe cirkel langs South Rim, gennem Navajo-land og tilbage, hvor vi startede i går.

Det bliver vemodigt at sige farvel til vores RV, nu hvor vi er blevet så gode til den. Både at køre – jeg har bakket den i parkeringsbåse alene og har kørt af smalle skovstier i Grand Canyon i bælgmørke, fordi vi skulle have solnedgangen med – og bo.

Vi har efterhånden indrettet os, så alle pånær de voksne har egen dobbeltseng – vi må dele, men gør det gerne. Selv om det ikke er nemt. I Yellowstone var det tvingende nødvendigt at ligge i ske og nu sover vi oven på tæpperne og enhver berøring er ulidelig. Hannah sover i spisestuen, der kan blive til en seng, og laura bor oven på førerhuset. Vi kan lave mad uden at starte røgalarmen, og vi har efterhånden købt de nødvendige køkkenting, som ikke fulgte med – det var et meget basalt køkken, vi overtog.

1-tom MOAB 037Vi har også lært at Safeway er meget bedre end både Walmart og Target (vi vælger dog stadig butikker efter beliggenhed og RV-venlige parkeringspladser), og jeg (der er udenrigsminister) kan fylde og tømme tanke uden det bliver ulækkert. Opkobling med el og vand samt udkørsel af vores stue-slideout kan vi efterhånden håndtere på fem minutter, når vi når frem til et nyt sted. Vi har lært en masse og er klar på at holde ferie på den måde igen – når jeg får bedre tid, så vil jeg opremse vores erfaringer på godt og ondt, så andre med RV-planer, der skulle falde over siden, forhåbentlig kan lære af dem.

Så det er lidt trist, at det nu skal være slut. Men på den anden side, så starter vi nærmest en helt ny ferie, når vi efter et par dages luksus i Vegas henter vores SUV og kører mod kysten.

 

Skriv et svar