Udsigten fra vores altan på 63. etage

Udsigten fra vores altan på 63. etage

Laaang pause på bloggen, men Las Vegas skete. Og for at få plads på computeren røg billederne fra Monument Valley og videre direkte på backup-harddisken. Jeg prøver at udfylde hullerne i stedet. Men vi fik tre dage i Vegas. Først en “lille” suite på Venetian og så en suite på Cosmopolitan, der vist nok var en anelse større end vores hus (men det er også et lille hus). Nu bor vi på Comfort Inn i Three Rivers på et kedeligt men fint lille værelse, der sagtens kunne være på suitens store badeværelse…

Three Rivers ligger kun 580 km fra Las Vegas, så igår var en hård køredag, men vores Jeep Liberty fra 2012 er en fornøjelse at køre i forhold til RV’en, så det gik. I dag skal vi se et træ og så kører vi videre til kysten og noget fyrværkeri.

Vi mødte en blå mand efter showet (og Gitte tog hele vejen til Vegas for at handle i H&M)

Vi mødte en blå mand efter showet (og Gitte tog hele vejen til Vegas for at handle i H&M)