Pludselig gik det stærkt. Både på rejsen, men også med bloggen. Jeg fik lagt en masse billeder over, og flyttede dem så over på min eksterne harddisk, inden jeg fik udvalgt flere til bloggen, så der mangler en stor portion. Jeg har dem endnu, men der kommer hele tiden nye til, så jeg må sortere i denne portion senere.

Men kort og godt, så havde vi oprindeligt planlagt et besøg ved Lake Hawasu og London Bridge, fordi Gitte synes det lød sjovt. Det havde vi så droppet til fordel for Lake Powell – vi mødte senere en familie fra Laka Hawasu på pladsen i Flagstaff, hvor der var så varmt, at al ild var forbudt. Alligevel var de flygtet dertil fra varmen ved Lake Hawasu, så det var et godt valg.

Vi droppede så også Lake Powell, fordi vi hørte gode ting om Sedona syd for Flagstaff. Så vi kørte fra Craters of the Moon National Park til Salt Lake City i ét langt sejt træk. Her sov vi så på et hotel, fordi vi skulle ordne nogle papirer og havde brug for et sted, hvor vi kunne ankomme sent og være sikker på, at de havde pc og printer/scanner. Derfra kørte vi videre til Arches National Park, hvor vi var i to døgn, og derfra videre til Monument Valley. Vi tilbragte en nat på en fin campingplads, der faktisk oprindeligt var en trading post, der udvidede sig til motel, da ejerne under depressionen fik tilført stedet og Navajo-reservatet noget kærkommen kapital ved at overbevise John Ford om et filme der – så stedet blev udbygget, så Ford, Wayne og crew havde et sted at bo. Vi kunne ikke se så meget, fordi det krævede, at man to en tur eller havde en firhjulstrækker, så efter nogle timer i parken, som ikke er national men derimod drevet af Navajo-stammen, der ejer området, kørte vi videre mod Flagstaff, Arizona, med plan om at komme til Sedona.

Vi havde droppet Lake Powell til fordel for Sedona, og det viste sig at være en rigtig god beslutning – eller, Sedona var fantastisk, vi ved selvfølgelig ikke, hvad vi gik glip af. Men det betød også, at vi kom på tværs af Utah og halvvejs på tværs af Arizona i nogle lange seje træk. Billederne fra Sedona, må jeg lige hitte senere.