Igen ikke så mange ord, men masser af billeder. Vi havde været utroligt heldige med vores Hotwired-hotel og havde scoret The W på 3rd Street til under halv pris. Og da de så ikke lige havde et værelse med to senge, opgraderede de også til et højtliggende hjørneværelse, hvor vi så fik rullet en ekstra seng ind… det var så ikke et hjørneværelse som I Vegas, man indser hurtigt, at i SF er kvadratmeterprisen en lidt anden, men et meget tjekket værelse på trods af den kompakte natur. Jeg skal skrive om vores Hotwire-erfaringer senere, men det er afgjort ikke sidste gang vi vælger det gamble (skrev han fra et Sheratonværelse i San Diego med fin beliggenhed, stor pool og fornem udsigt fra en lille terasse – et værelse som også blev købt ubeset gennem Hotwire til under budgetmaksimum).

Men indtil jeg får sat nogle billedtekster på, så må billederne tale for sig selv.